Dyrehospital med egen dyrebutik

Dyrlæge med fokus på familiedyr

Dyrenes Lægehus er dit lokale dyrehospital beliggende i Herning, der beskæftiger et team af de dygtigste dyrlæger og veterinærsygeplejersker inden for veterinær sundhed. Vi tilbyder kompetente, professionelle og trygge behandlinger af familiedyr.

Vi lægger stor vægt på tryghed, tillid og kommunikation mellem dyreklinik og ejer. Uanset om dit kæledyr er en hund, kat eller gnaver, tilbyder din dyrlæge i Herning sundhedsundersøgelser af højeste kvalitet.

Udover behandling af dit kæledyr har vi ligeledes mulighed for at rådgive dig om det helt rette dyrefoder og den bedste pleje. På den måde kan vi sammen sikre, at dit kæledyr får det bedste og sundeste liv.

Køb kvalitetsprodukter til dit kæledyr

På dit lokale dyrehospital finder du ligeledes en velassorterede dyrebutik med alt, hvad dit kæledyr behøver for at få et godt og sundt liv. I dyrebutikken finder du altid et bredt sortiment af kvalitetsfoder og tilbehør til dit kæledyr, og vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig med at finde de rette produkter til dit dyr.

Som erfarne, professionelle og omsorgsfulde dyrlæger og veterinærsygeplejersker vægter vi dit dyrs sundhed højere end noget andet og tilbyder rådgivning og vejledning med henblik på at give dit kæledyr de bedste forudsætninger for et godt liv. Jo flere uforpligtende besøg du foretager hos os, desto bedre er muligheden, for at vi sammen kan gøre det helt rette for dit dyr.

Vores dyrebutik tilbyder kvalitetsprodukter som blandt andet kosttilskud, kvalitetsfoder, pelsplejeprodukter, bekæmpelsesmiddel til lopper og flåter, legetøj og meget mere.

Ønsker du at foretage en tidsbestilling til konsultation af dit kæledyr, eller har du spørgsmål vedrørende dit dyrs sundhed og velfærd, kan du kontakte din dyrlæge i Herning på tlf. 99 29 10 20.