Dyrlæge med fokus på tryghed og omsorg

Din dyreklinik for familiedyr

Dyrenes Lægehus er din lokale dyrlæge i Herning, der beskæftiger et team af de dygtigste dyrlæger og veterinærsygeplejersker inden for veterinær sundhed. Det sikrer kompetente, professionelle og trygge behandlinger af familiedyr.

Hos din dyrlæge i Herning lægger vi stor vægt på tryghed, tillid og kommunikation mellem dyreklinik og ejer. Uanset om dit kæledyr er en hund, kat eller gnaver, tilbyder vi sundhedsundersøgelser af højeste kvalitet.

Som dyreklinik med egen dyrebutik har vi ligeledes mulighed for at rådgive dig om det helt rette dyrefoder og den bedste pleje. På den måde kan vi sammen sikre, at dit kæledyr får det bedste og sundeste liv.

Dyrebutik med kvalitetsprodukter til dit dyr

Udover at sikre dit kæledyr trygge behandlinger, kan dit lokale dyrehospital ligeledes tilbyde et velassorterede udvalg af foder og plejemidler. I vores dyrebutik finder du alt, hvad dit kæledyr behøver for at få et godt og sundt liv. Vi har altid et bredt sortiment af kvalitetsfoder og tilbehør til dit kæledyr, og vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig, lige meget hvad du har brug for.

Som erfaren, professionel og omsorgsfuld dyrlæge vægter vi dit dyrs sundhed højere end noget andet og tilbyder dermed al nødvendig rådgivning og vejledning for at give dit kæledyr de bedste forudsætninger for et godt liv. Jo flere uforpligtende besøg du foretager hos os, desto bedre mulighed har vi for at gøre det helt rette for dit dyr.

Vores dyrebutik tilbyder kvalitetsprodukter som blandt andet kosttilskud, kvalitetsfoder, pelsplejeprodukter, bekæmpelsesmiddel til lopper og flåter, legetøj og meget mere.

Ønsker du at foretage en tidsbestilling til konsultation af dit kæledyr, eller har du spørgsmål vedrørende dit dyrs sundhed og velfærd, er du velkommen til at kontakte din lokale dyrlæge i Herning på tlf. 99 29 10 20.