Vi tilbyder tryghed og omsorg til alle kæledyr
– også de mindste

Dyrlæge og dyreklinik i Herning

Mange børn og voksne oplever stor glæde ved små gnavere som marsvin, kaniner og hamstere. Ofte overrasker de små kæledyr ved at vise stor personlighed og stærk tilknytning til ejeren.

Hos Dyrenes Lægehus i Herning tager vi os varmt og omsorgsfuldt af din gnaver, når den har brug for dyrlægehjælp. Selv små dyr kan få store problemer, og derfor står vi klar til at tage kærlig hånd om din gnaver på dyreklinikken.

Vi tager ansvar for alle kæledyr – også de mindste. I dyrlægehuset har vi fokus på høj faglighed, omsorg og omhu for alle kæledyr. Vi tager os af din gnaver i imødekommende og rolige rum og tager udgangspunkt i dine og dyrets behov. Vi anbefaler, at dit marsvin, kanin eller hamster for fåretaget regelmæssige sundhedskontrol, hvor vi også undersøger gnaverens hud, negle og tænder.

Personalet hos Dyrenes Lægehus har en stor kærlighed og tilknytning til dyr. Vi yder hver dag vores bedste arbejde for at opnå succesfulde behandlingsresultater af kæledyrene. Vi tager os omsorgsfuldt af både dyrene samt deres ejere og går højt op i, at alle parter føler sig godt tilpasse på dyreklinikken. Hos Dyrenes Lægehus er alle i trygge og kompetente hænder gennem hele behandlingsforløbet.

På klinikken tilbyder vi

Herunder kan du se, hvilke behandlinger vi tilbyder. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for vejledning eller gode råd om den rette behandling til lige netop dit kæledyr.

Vi tilbyder:
• Kastration
• Sterilisation
• Fødselshjælp og kejsersnit
• Tandbehandlinger
• Negleklip
• Hudlidelsesbehandlinger
• Behandling af bylder
• Røntgenundersøgelse
• Diverse øvrige operationer

Fokus på tryghed, tillid og god kommunikation

Det skal være trygt for både kæledyr og ejer at besøge Dyrenes Lægehus. Derfor gør vi meget ud af at gøre det til en tryg og behagelig oplevelse, når I besøger klinikken. Et vigtigt og nødvendigt aspekt for en god dyrlægeoplevelse handler om tæt dialog og grundig kommunikation mellem dyrlæge og kæledyrsejer. For at skabe en tryg oplevelse, vægter vi gensidig tillid og kommunikation højt. Vi informerer dig nøje om dit kæledyrs behandlingsbehov og sætter god tid af til konsultationer, så du føler dig ordentligt informeret. Faktisk har vi længere konsultationstid end de fleste dyrlæger, da god kommunikation tager tid, og vi gerne vil undgå forstyrrelser, stress og jag. Uanset om marsvinet, kaninen eller hamsteren har behov for en rutinemæssig behandling eller en større operation, er du som ejer grundigt informeret både før, under og efter behandlingen.

Besøg vores dyrebutik

Du er altid velkommen til at besøge vores dyrebutik, hvor du finder et bredt udvalg af diverse tilbehør og artikler til dit kæledyr. Vi har bl.a. sundt og nærende foder, der passer til alle stadier i dyrets liv.
Vi glæder os til at møde dig i butikken, hvor vi giver en frisk kop kaffe eller te samt gode råd og vejledning.

Bestil tid til konsultation

Bestilling af konsultation kan ske alle hverdage fra 8.00 til 17.00 på tlf. 99 29 10 20. Uden for vores åbningstid har du mulighed for at kontakte vagthavende dyrlæger i Herning. På den måde er du sikker på at få kompetent dyrlægehjælp, hvis et akut behov opstår.