Tryghed for dig og din kat

Dyrlæge og dyreklinik i Herning

Katten er et meget populært kæledyr i mange danske hjem. Det selvstændige dyr passer nemlig godt ind i de travle familier og kræver ikke så meget af os. Dermed ikke sagt, at katte ikke har brug for tryghed, omsorg og nærhed. Selvom dyrene for det meste klarer sig selv og er sin egen herre, har de alligevel af og til brug for at komme forbi dyrlægen.

Hos Dyrenes Lægehus i Herning ved vi, hvad det vil sige at tage ansvar for din kat. Vi tilbyder omsorgsfulde, kærlige og trygge behandlinger og har i vores daglige arbejde stort fokus på faglighed, omsorg og omhu. Alle der arbejder hos Dyrenes Lægehus har en stor passion og kærlighed til dyr, og vi stræber hver dag efter at opnå de bedste og mest tilfredsstillende behandlingsresultater af de kæledyr, der besøger dyreklinikken.

Man siger, at katte har ni liv. Hos Dyrenes Lægehus tilstræber vi, at din kat beholder dem alle. Når dit kæledyr bliver behandlet hos os, kan du være sikker på, at det er i de bedste og mest kompetente dyrlægehænder fra start til slut.

Tæt dialog mellem dyrlæge og katteejer
Hos Dyrenes Lægehus tager vi udgangspunkt i dine og dit dyrs behov. Du er den, der kender dyret bedst, og derfor gør vi meget ud af at lytte til dig. Desto mere vi ved om din kat, desto bedre en behandling kan vi tilbyde. Derfor er gensidig tillid og god kommunikation nogle vigtige grundsten her hos os. Vi ønsker at skabe en tæt dialog med dig som ejer, da et godt samarbejde mellem dyrlæge og katteejer øger muligheden for, at katten hurtigere får et godt og sundt liv igen.
Når I besøger dyreklinikken i Herning, vil I opleve, at vi tager os ekstra god tid til jer. Vi har nemlig længere konsultationstid end de fleste andre dyrlæger. Med mere tid undgår vi stress og jag, og derfor kan vi tilbyde højere kvalitet af behandlingerne.

Transport fra hjem til dyrlæge
Katte bryder sig ofte ikke om at komme til dyrlæge. De mange nye lyde, indtryk, andre dyr og andre mennesker kan gøre de små dyr nervøse, skræmte og bange. Du oplever måske, at din kat bliver bange, når den skal tranporteres fra hjemmet hen til dyrlægen. Det gælder om at få gjort katten så tryg og komfortabel med transportkassen som muligt. Derfor er det smart at lade transportkassen stå fremme dagligt, så dyret ikke kun forbinder kassen med noget negativt. Du kan også lægge et par godbider ind i kassen af og til, så katten opfatter transportkassen som noget positivt. På den måde får den et bedre forhold til transportkassen, når den skal til dyrlægen. Du kan med fordel også lægge et klæde over kassen under transporten. Det får dyret til at føle sig tryg og føle, at den gemmer sig. Det vil katte som regel gøre, når de bliver bange og utrygge.

Forebyggende undersøgelse
På dyrehospitalet foretager vi sundhedsundersøgelser af højeste kvalitet. Ved den årlige undersøgelse får du rådgivning om hud, ernæring, pleje af øre, poter, negle, tænder, pels og vaccinationsbehov. Sundhedsundersøgelsen giver os mulighed for at opdage tegn på sygdom tidligst muligt, så vi kan behandle hurtigt og mest hensigtsmæssigt. På den måde har vi den bedste mulighed for at undgå, at sygdom eller smerter udvikler sig. Formålet med den forebyggende sundhedsundersøgelse er at undgå unødig lidelse og bekymring for kat og ejer.  

Diagnosticering og behandling
Du har altid adgang til vores ekspertise og erfaring og er velkommen til at kontakte os (http://dyrenes-laegehus.dk/DK/Kontakt.aspx), hvis du har spørgsmål om dit kæledyr eller har brug for viden om behandlinger. Herved kan vi afklare og løse de fleste situationer - både rutinemæssige indgreb og mere specielle operationer.

Vi tilbyder bl.a.:

 • Blodprøvetagning

 • Udredning og behandling af hudlidelser

 • Behandling af tandproblemer

 • Sterilisation af hunkat og kastration af hankat

 • Kejsersnit

 • Ultralydsundersøgelse - også for drægtighed

 • Røntgenundersøgelse

 • Behandling af knoglebrud – også operationskrævende

 • Ledoperationer

 • Indlæggelse og behandling af intensive patienter

 • Undersøgelse og behandling af adfærdsproblemer


Hvad koster behandlingerne?
Mange ejere har sikret deres kat mod akut sygdom ved at tegne en forsikring i en dyresygekasse. Husk at gøre det, mens katten er ung og rask. Dermed undgår du store uforudsete udgifter, hvis den kommer til skade eller udgør skade på andre.

Vores ydelser afgør prisen på behandling og medicinering. Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf. 99 29 10 20 og få et prisoverslag på løsningen af problemet. Du kan træffe os alle hverdage fra kl. 08.00 til 17.00.